Wolmaransstraat 52

5021WC Tilburg

€ 82500,-

Appartement (Galerijflat) | VERKOCHT

Ideaal voor de starter, ouders met studerend kind of de belegger. Als u op zoek bent naar een leuke woonplek gunstig gelegen nabij Onderwijs- en recreatiegebied Stappegoor en op loopafstand van het stadscentrum van Tilburg dan is deze zelfstandige studio zeer geschikt voor u.
Dit appartement is gelegen op de 4e verdieping en heeft een woonoppervlakte van circa 24m², een lichte woonkamer/ slaapkamer-combinatie, een open keuken en een badkamer met douche en toilet.
Het appartement is voorzien van groot kunststof kozijn met dubbele beglazing.
De verwarming geschiedt via blokverwarming en warme water middels een geiser.
De maandelijkse servicekosten voor de vereniging van Eigenaren bedragen € 72,- inclusief een voorschot in de stookkosten.

LOCATIE.
Het appartementencomplex aan de Wolmaransstraat is een rustige straat in de wijk Oerle en is gelegen op loopafstand (ca. 15 minuten) van het stadscentrum van Tilburg met een zeer divers horeca- en uitgaansaanbod. In het centrum is de horeca geconcentreerd rondom de Heuvel, de Korte Heuvel, het Piusplein en de Paleisring, de Stadhuisstraat en de Oude Markt en het Pieter Vreedeplein. Op korte afstand (ca. 10 minuten loopafstand) treft u eveneens het gebied Nieuw-Stappegoor. Hier treft u het Willem II Stadion, de IJssporthal, de bioscoop Euroscoop, recreatiebad Stappegoor (met binnen- en buitenbad), een sporthal, diverse sportvelden en het onderwijsgebied.
Door de centrale ligging – nabij de Ringbaan Zuid- zijn de diverse uitvalswegen naar de overige stadsdelen en de snelwegen naar ondermeer ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Breda en de omliggende dorpen goed bereikbaar. Kortom zowel een plezierige en gunstige locatie!

bouwjaar

1964

wonen

24 m2

inhoud

58 m3

Indeling

.

BEGANE GROND.
Centrale entree met brievenbus, bergingen en trapopgang.

APPARTEMENT:
Entree, meterkast, intercom, toiletruimte met douche. De lichte woonkamer/ slaapkamer-combinatie is voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Het grote raam aan de voorzijde is van kunststof met dubbele beglazing.
Eenvoudig keukenblok, losse gaskookplaat met daarnaast een wasmachine/vaatwasmachine-aansluiting. Moderne geiser voor direct warm water.

ALGEMEEN.
Bouwjaar ca 1964, woonoppervlakte ca 24 m2.
Ideale ligging nabij stadscentrum en onderwijs- en recreatiegebied Stappegoor.
Kunststof kozijn en dubbele beglazing.
Verwarming middels blokverwarming.
Warm water middels geiser, een stuk zuiniger dan een doorgaans aanwezige elektrische boiler.
Bijdrage VVE ca. € 72,= per maand inclusief voorschot stookkosten en opstalverzekering.
Eigen berging, gemeenschappelijke fietsenberging en containerruimte.
Gemeenschappelijke tuin met veel bomen en groen.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging van dit gunstig gelegen, lichte appartement.

Voor het inplannen een afspraak kunt u mij bellen of mailen:
Jef Huijsmans, mobiel: 06 – 221 700 29
E-mail: jef@huijsmansmakelaardij.nl

HUIJSMANS MAKELAARDIJ
T. 013-2112888
M. 06-221 700 29
E. jef@huijsmansmakelaardij.nl