Noord-Besterdstraat 24

5014JG Tilburg

€ 350000,-

Woonhuis (Eengezinswoning) | VERKOCHT

DEZE WONING IS INMIDDELS VERKOCHT.Je hebt van die woningen die aan de voorzijde niet prijs geven wat er achter de gevel zit. Deze eindwoning is er zo een! Hoewel, aan de buitenzijde is wel te zien dat het geen standaard woning is. Door de inpandige garage/berging is er sprake is van een breed perceel van ruim 6,5 meter. En lang, heel lang, ca 45 meter, dus een unieke tuin voor in de binnenstad.

Wat het nog interessanter maakt is dat er naast een hele ruime woning met 5 slaapkamers en 2 badkamers met een totale woonoppervlakte van ca 158 m2, er ook nog eens een prachtig bijgebouw met een zolder op dit ruime perceel staat.
En niet zomaar een bijgebouw maar een echte “mancave” met een bar, een eigen toilet en een keukenblok en voorzien van centrale verwarming, totaal ca 42 m2. Achter de bar een vaste trap naar een zolder van bijna 20 m2 vloeroppervlakte.

Kortom, een uniek object op een uniek perceel !!

Is dan alles perfect? Nee, dat niet.
De woning is ruim 20 jaar goed bewoond en is een update anno 2020 waard.
Er is een aanvang gemaakt met een luxe badkamer op de 2e verdieping die nog wel afgewerkt en verder aangesloten dient te worden. Verder zijn daar 2 mooie slaapkamers gerealiseerd, alles netjes afgewerkt met strak stucwerk en spanten in het zicht.

De keuken en de badkamer op de begane grond zijn netjes en goed bruikbaar maar voor te stellen is dat hier ook een update op termijn gewenst is.

Verder zijn authentieke elementen in deze “dertiger jaren woning” zoals glas in lood, paneeldeuren, en-suite-deuren nog aanwezig en die uitnodigen om in een hedendaagse afwerking weer geheel tot zijn recht te komen.

Voor iemand die het een uitdaging vindt om een uniek object een “eigen touch” te geven is hier op het juiste adres.

Deze woning is uitermate geschikt voor een groot gezin, of voor kantoor/praktijk aan huis of voor iemand die een hobby heeft, waar het luxe bijgebouw geschikt voor is.
De foto’s en plattegronden spreken voor zich.

LIGGING.
De ligging van de woning is centraal ten opzichte van alle benodigde voorzieningen. Zo zijn het stadscentrum, scholen, sportaccommodaties en uitvalswegen eenvoudig en snel bereikbaar.
Het Besterdplein en Besterdring met zijn vele winkels en restaurants en supermarkt is op 3 minuten loopafstand.

ALGEMEEN.
-Bouwjaar ca 1926.
-Woonoppervlakte woning ca 158 m2, inhoud ca 565 m3
-Woonoppervalkte bijgebouw ca 62 m2, inhoud ca 210 m3
-Perceel 385 m2

bouwjaar

1926

perceel

385 m2

wonen

158 m2

inhoud

565 m3

slaapkamer(s)

5

Indeling

.
BEGANE GROND.
Entree.
Hal met toegang tot de woonkamer en trapopgang.

Woonkamer.
Kamer-en-suite voorzien van een lichte tegelvloer. In de voorkamer bevindt de meterkast. Originele elementen zoals paneeldeuren, glas in lood bovenlichten en de en-suite-deuren ademen de sfeer van weleer. Verder in de achterkamer de originele schouw met daarvoor een houtkachel.
Uitzicht op de tuin en doorgang naar de keuken.

Keuken.
Opstelling van een eenvoudig keukenblok en deur naar een verdiepte kelderkast.
Veel lichtinval door het aanwezige raam. Deur naar de bijkeuken.

Bijkeuken.
De bijkeuken geeft toegang tot de toiletruimte en de badkamer. Deur naar de tuin.
In de bijkeuken bevindt zich een kast met daarin de combi-oven.

Toilet.
Nette, betegelde toiletruimte.

Badkamer 1.
Netjes betegeld en voorzien van een wastafel en een hoekbad/douche.

BUITEN bij de woning.
Wasruimte.
In de voormalige buitentoilet is bevindt zich de was apparatuur en de CV ketel.

Garage/berging.
Mooie garage met als bijzonderheid dat vanuit de voorzijde eventueel doorgereden kan worden naar de plaats door de grote openslaande deuren aan beide zijden.

1e VERDIEPING.
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en twee bergkasten, waarvan in een de leidingen van de
bovengelegen badkamer aanwezig zijn. Deur naar het platte dak, trapopgang naar de 2e verdieping.

Slaapkamer 1.
Aan de achterzijde gelegen zeer ruime slaapkamer, voorzien van 2 originele ramen.

Slaapkamer 2.
Ruime slaapkamer, aan de voorzijde gelegen met veel lichtinval door de aanwezige erker.

Slaapkamer 3..
Ruime slaapkamer, aan de voorzijde, boven de garage gelegen.

2e VERDIEPING.
Ruime overloop voorzien van een laminaat vloer en een dakvenster. Strak stucwerk.
Toegang tot de badkamer en 2 slaapkamers.
Vlizotrap naar een grote bergzolder.

Badkamer.
Mooie badkamer voorzien van een dakvenster. Netjes betegeld en nog helemaal nieuw, ongebruikt omdat hier nog “de puntjes op de i “ gezet dienen te worden. Voorzien van een ligbad, een modern 2e toilet een douchecabine en een fraai wastafelmeubel.

Slaapkamer 4.
Ruime slaapkamer voorzien van een laminaatvloer, strak stucwerk en een dakvenster.

Slaapkamer 5.
Ruim en eveneens voorzien van een laminaatvloer, strak stucwerk en een dakvenster. Mooi detail is het spant in het zicht.

3e VERDIEPING.
Vanuit de overloop is er via een vlizotrap toegang tot een zeer grote bergzolder, stahoogte.

BUITEN.
De tuin, een hele bijzondere en verrassende ervaring bij deze woning!
We beginnen aan de achterzijde, een groot perceel achter het bijgebouw.
Laat uw fantasie er maar op los…… een zwembad, een jeu-de-boules baan, of beiden, een grote speeltuin, of gewoon een grasveld voor de kinderen of voor huisdieren of een kippenren, misschien een moestuin…zegt u het maar….
Een prachtige notenboom staat aan de ingang van “een romantisch laantje” naar de voorzijde van de tuin.

BIJGEBOUW.
Het tuingedeelte bij de woning is geheel bestraat en daar bevindt zich het bijgebouw. Voor de ingang is er een mooie veranda gemaakt, een ideale plek om buiten te vertoeven.
Dan het bijgebouw, tja, te beschrijven is niet gemakkelijk, komt u het maar bezichtigen en beleven zou ik zeggen.
Wat een mooie ruimte, met een eigen toilet en een keukenblok. Een mooie betonvloer met korreltapijt, comfortabele centrale verwarming en een bar op het eind.
Achter de bar is er een vaste trap naar de zolderverdieping. Deze is voorzien van geïsoleerde dakplaten en verdeeld in twee ruimtes. In de achterste ruimte bevindt zich een deur naar het platte dak.

Wij nodigen u graag uit dit bijzondere object te komen ervaren.
Maak een afspraak met Jef Huijsmans, 06-22170029.

Kantooradres:
Laarstraat 35, 5025 VJ Tilburg.
T. 06- 221 700 29
E. jef-huijsmansmakelaardij-nl
W. www-huijsmansmakelaardij-nl


VERDERE INFORMATIE.
Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.