Hoefakkerstraat 71

5014JB Tilburg

€ 425000,-

Woonhuis (Eengezinswoning) | VERKOCHT

DEZE WONING IS INMIDDELS VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD.
Je hebt van die woningen die aan de voorzijde niet prijs geven wat er achter de gevel zit. Deze half vrijstaande woning is er zo een. Met een woonoppervlakte van 121 m2 lekker ruim, met achter de woning 2 garages, vanuit de veel privacy biedende tuin bereikbaar. In 2017 grondig en gedegen verbouwd waardoor ook het A energielabel, mede door goede isolatie, dubbele beglazing, hoogwaardige zonnepanelen en een hybride Elga warmtepomp in combinatie met een in 2017 geplaatste Remeha HR CV ketel.
U zult dus met veel wooncomfort en lage energiekosten zorgeloos kunnen gaan genieten van deze luxe woning met prachtige woonkeuken, voorzien van alle apparatuur en een luxe badkamer op de 1e verdieping. U zult tijdens een bezichtiging ervaren dat er in deze woning sprake is van een hoog afwerkingsniveau.
Zonder overdrijving mogen we deze woning gerust een pareltje in de huidige woningmarkt noemen, misschien zelfs wel een diamant….de foto’s spreken voor zich!

Wij maken graag een afspraak met u om deze unieke woning te komen beleven.

BIJZONDERHEDEN:
- geheel verbouwd in 2017
- Energielabel A !
- 14 LG Solar zonnepanelen, jaarlijkse opbrengst circa 4.000 kWh
- hybride Elga warmtepomp in combinatie met nieuwe Remeha CV ketel, geplaatst in 2017
- energie-efficiënte laagtemperatuur verwarming i.c.m. Jaga design radiatoren
- Honeywell Evohome systeem voor verwarming/thermostaat per ruimte
- 2 hoogwaardige design airco's van LG (Artcool) voor koeling én verwarming
- schilderwerkzaamheden binnenzijde: 2016
- schilderwerkzaamheden buitenzijde: 2018-2020
- elektra en waterleidingen geheel vernieuwd in 2017
- plaatsing dakkapel incl. isolatie en binnen afwerking: 2020
- badkamer vernieuwd in 2017
- Eiken visgraat parket op geïsoleerde betonnen vloer (2017)
- dubbele garage, voorzieningen zijn getroffen voor krachtstroom, water en data
- tuin is op diverse plekken voorzien van dubbele stopcontacten
- in 2020 volgroeide Hedera erfafscheiding geplaatst met beregening installatie
- voorbereidingen voor krachtstroom (inductie) en Qooker zijn in keuken al voorzien
- woonkeuken voorzien van buitenzonwering

LIGGING.
De ligging van deze woning is natuurlijk ook geweldig zo vlak bij het Besterdplein en de levendige Besterdring. Het stadscentrum, scholen en uitvalswegen eenvoudig en snel bereikbaar.

bouwjaar

1905

perceel

229 m2

wonen

121 m2

inhoud

435 m3

slaapkamer(s)

3

Indeling

.
BEGANE GROND.
ENTREE.
Hal met toegang tot de woonkamer. Meterkast met zeer uitgebreide groepenkast.

WOONKAMER.
Deze lichte, sfeervolle woonkamer is voorzien van strak afgewerkte wanden en plafond en een prachtige eiken houten vloer. De benedenverdieping is in 2017 een geïsoleerde betonvloer gerealiseerd en voorzien van een prachtige visgraat eiken houten vloer.

TUSSENHAL.
Vanuit de tussenhal is de toiletruimte bereikbaar en de trapopgang naar de 1e verdieping. Openslaande deuren geven toegang tot de tuin en toegang tot de keuken.

KEUKEN.
Prachtige moderne woonkeuken met alle benodigde apparatuur. Nu o.a.voorzien van een 5 pits gaskoopplaat. Voorbereiding voor elektrisch koken en qooker aanwezig. Veel lichtinval door de aanwezige ramen en lichtkoepel en voldoende ruimte voor een grote eettafel.
Echt een ruimte waar u vaak zult vertoeven en een paradijs voor de kook enthousiast.
Vanuit de keuken is er toegang via tuindeuren naar de tuin.

TUIN.
Mooi aangelegde tuin met veel groen en vooral heel belangrijk, veel privacy. Door de gunstige ligging voldoende zontoetreding.
Overdekte poort naar de voorzijde van de woning en vanuit de tuin is er toegang tot de aan de achterzijde gelegen garages.

2 GARAGES.
Vanuit de Noord Besterdstraat zijn de 2 garages bereikbaar, eventueel te verbinden met elkaar. In de garages is elektra aanwezig en de voorbereiding voor krachtstroom.

1e VERDIEPING.
OVERLOOP.
Via de overloop is er toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. Trapopgang naar de 2e verdieping.

SLAAPKAMER 1.
Aan de voorzijde over de gehele breedte van de woning gelegen ruime slaapkamer, welke indien gewenst eenvoudig is op te splitsen in 2 kamers. De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en strak afgewerkte wanden en plafond. Design unit voor koelen en verwarmen.

BADKAMER.
Ruime, moderne badkamer, netjes betegeld en voorzien van een ligbad, vrij hangend toilet, fraai wastafelmeubel en aparte douche.

SLAAPKAMER 2.
Aan de achterzijde gelegen slaapkamer voorzien van een laminaatvloer en strak afgewerkte wanden en plafond.

2e VERDIEPING.
Vaste trap naar de voorzolder met opstelling van de was apparatuur. Toegang tot de 3e slaapkamer.

SLAAPKAMER 3.
Mooi slaapkamer voorzien van een laminaatvloer en verder strak afgewerkt. Design unit voor koelen en verwarmen.

ALGEMEEN.
Bouwjaar ca 1901, in 2017 verbouwd en aangepast.
Inhoud ca 435 m3.
Woonoppervlakte ca 121 m2.
Perceel ca 193 m2, garages ca 36 m2.

Nogmaals, deze woning met 2 garages en veel privacy biedende tuin is echt heel bijzonder en gelegen op een mooie locatie. Door het hoge afwerkingsniveau en de aanwezige ruimte en luxe zult u jarenlang zorgeloos kunnen gaan genieten van een fijne woonplek. Lage maandlasten ook door de aanwezigheid van de energie efficiënte systemen voor warmte en koeling.
Kortom een woning die u pas echt kunt beoordelen tijdens een bezichtiging. Wij nodigen u hiervoor graag uit.

Voor het inplannen een afspraak mag u mij mailen: jef-huijsmansmakelaardij-nl

Jef Huijsmans, 06-22170029.

Kantooradres:
HUIJSMANS MAKELAARDIJ
Laarstraat 37, 5025 VJ Tilburg
E-mail: jef-huijsmansmakelaardij-nl
Website: www.huijsmansmakelaardij.nl

VERDERE INFORMATIE.
Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.