Everhardus Potgieterdreef 5

5051WT Goirle

€ 349000,-

Woonhuis (Eengezinswoning) | VERKOCHT

DEZE WONING IS VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD.
Op een rustige locatie gelegen uitgebouwde hoekwoning met 4 slaapkamers en garage.
Deze woning is goed onderhouden en recent voorzien van een geheel nieuwe badkamer en in de aanbouw een luxe keuken met Miele apparatuur.
U zult dus met veel wooncomfort zorgeloos kunnen gaan genieten van deze luxe woning met in de uitbouw een prachtige keuken, voorzien van alle apparatuur, merk Miele, een moderne badkamer op de 1e verdieping en een veel privacy biedende tuin met veel groen met aan de zijkant van het perceel gelegen goed afgewerkte garage waarin ook de was apparatuur aanwezig is.

Wij maken graag een afspraak met u om deze interessante woning te komen bezichtigen.
Wilt u zo vriendelijk zijn te reageren via de woningwebsites, via e-mail of via Whats App.

BIJZONDERHEDEN:
- in de aanbouw een luxe keuken met Miele apparatuur.
- nette laminaatvloeren en strak afgewerkte wanden en plafond met spots.
- geheel nieuwe moderne badkamer en toilet.
- ruime garage, netjes afgewerkt met tegelvloer en opstelling van de was apparatuur.

LIGGING.
Deze woning is gelegen in de rustige, groene woonwijk De Groote Akkers, vlak bij basisscholen en voorzieningen. Het gezellige dorpscentrum heeft een modern winkelcentrum en gezellige restaurants en is snel per fiets bereikbaar.
De uitvalswegen bereikt u binnen 5 autominuten, de grensplaats Poppel in België in ca 10 autominuten.

bouwjaar

1992

perceel

156 m2

wonen

112 m2

inhoud

400 m3

slaapkamer(s)

4

Indeling

.
BEGANE GROND.

VOORTUIN.
Netjes aangelegd met nette bestrating en groen.

ENTREE.
Hal met toegang tot de vernieuwde toiletruimte, de meterkast en de woonkamer.
Trapopgang naar de eerste verdieping.

WOONKAMER.
Deze lichte, woonkamer is voorzien van strak afgewerkte wanden en plafond en een laminaat vloer. Deur naar de provisiekast onder de trap.

KEUKEN.
In de uitbouw is een prachtige moderne keuken met alle benodigde apparatuur, merk Miele. Veel lichtinval en voldoende bergruimte in de aanwezige kasten en lades.
Vanuit de keuken is er toegang via tuindeuren naar de tuin.

TUIN.
Mooi aangelegde tuin met veel groen, een vijver, een zithoek met houten vlonders en vooral heel belangrijk, veel privacy. Door de gunstige ligging voldoende zontoetreding.
Toegang tot de aan de zijkant van het perceel gelegen ruime garage.

GARAGE.
De garage is voorzien van een tegelvloer, elektra, water en afvoer. Opstelling van de was apparatuur. Een aparte loopdeur aan de zijkant van de garage en een elektrisch bedienbare garagedeur.

1e VERDIEPING.
OVERLOOP.
Via de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Trapopgang naar de 2e verdieping.

SLAAPKAMER 1.
Aan de achterzijde gelegen ruime slaapkamer, voorzien van een laminaatvloer.

SLAAPKAMER 2.
Aan de achterzijde gelegen slaapkamer, thans in gebruik als kastenkamer en voorzien van een laminaatvloer.

SLAAPKAMER 3.
Aan de voorzijde gelegen slaapkamer voorzien van een laminaatvloer.

BADKAMER.
Moderne badkamer, recent geheel vernieuwd en netjes betegeld en voorzien van een ruime inloopdouche, vrij hangend toilet en fraai wastafelmeubel, kortom, een plaatje !!

2e VERDIEPING.
Vaste trap naar de voorzolder. Toegang tot de 4e slaapkamer.

SLAAPKAMER 4.
Mooie slaapkamer voorzien van een laminaatvloer, groot dakvenster.

ALGEMEEN.
Bouwjaar ca 1992, in 2012 uitgebouwd.
Inhoud ca 400 m3.
Woonoppervlakte ca 112 m2.
Perceel ca 129 m2, garage ca 27 m2, totaal ca 156 m2

Nogmaals, deze woning met 4 slaapkamers, ruime garage en veel privacy biedende tuin is echt bijzonder en gelegen op een mooie locatie. Door het hoge afwerkingsniveau van keuken en badkamer en de aanwezige ruimte en luxe zult u jarenlang zorgeloos kunnen gaan genieten van een fijne woonomgeving.

Kortom een woning die u pas echt kunt beoordelen tijdens een bezichtiging.
Wij nodigen u hiervoor graag uit.

Voor het inplannen een afspraak mag u mij mailen of via Whats App berichten.


VERDERE INFORMATIE.
Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.