Vlinderlaan 77

5247KH Rosmalen

€ 389500,-

Woonhuis (Eengezinswoning) | VERKOCHT (onder voorbehoud)

Op een gunstige locatie gelegen comfortabele gezinswoning met 3 slaapkamers, grote open zolder en ruime achtertuin op het zuiden, gelegen in een kindvriendelijke wijk nabij alle praktische voorzieningen. Energielabel A en geheel voorzien van vloerverwarming.

OMGEVING.
De ligging van deze woning in de gewilde woonwijk De Groote Wielen is rustig, doch in de directe nabijheid van voorzieningen zoals diverse basisscholen, speeltuinen , kinderdagverblijven, groenstroken en prachtige natuurgebieden.
Verschillende fiets- en wandelpaden zorgen voor een goede aansluiting met de winkels in De Groote Wielen en het centrum van Rosmalen.
De woning is gesitueerd op een gunstige locatie ten opzichte van de uitvalswegen, waardoor u in enkele minuten op de A59 en de A2 kunt zijn.
De binnenstad van ’s-Hertogenbosch is dan ook binnen 20 minuten bereikbaar. Daarnaast ligt de woning om de hoek van de Groote Wielen Plas met een eigen strand.

Wij nodigen u graag uit om deze interessante woning te komen bezichtigen.

Het inplannen van een afspraak hiervoor graag uitsluitend via de woningwebsites.

bouwjaar

2007

perceel

146 m2

wonen

114 m2

inhoud

397 m3

slaapkamer(s)

4

Indeling

.
Voortuin.
Via de voortuin bereikt u de entree van de woning.

BEGANE GROND.
ENTREE.
De gehele benedenverdieping is voorzien van een moderne betonlook vloer met vloerverwarming.

HAL.
In de hal bevindt zich de meterkast en de moderne toiletruimte voorzien van een wandcloset en fonteintje.
Moderne zwarte deur naar woonkamer.

WOONKAMER.
De woonkamer heeft veel lichtinval door de erker aan de voorzijde en de grote raampartijen aan de achterzijde. De moderne betonlook vloer zorgt samen met de vloerverwarming voor een aangenaam leefklimaat. Strakke wanden en mooie, hoge zwarte deuren naar de hal en naar de praktische provisiekast onder de trap.
Trap naar de bovenverdieping.

KEUKEN.
Goed passend bij de stijl van de woonkamer met een keukenblok in hoekopstelling en voorzien van alle benodigde apparatuur zoals een vaatwasser, oven, gaskookplaat met RVS afzuigschouw, koelkast en veel bergruimte in de aanwezige lades en kasten. Mooi blad en verder e afwerking in de betonlook stijl van de woonkamer.
Deur naar de tuin.

TUIN.
Diepe, zonnige tuin op het zuiden met veel privacy! Groene erfafscheiding en smaakvol aangelegd met plantenborders afgewisseld met moderne bestrating. Een overkapping met opvouwbaar doek zorgt in de zomer voor schaduw, in deze zonnige tuin geen overbodige luxe.

1e VERDIEPING.
De overloop op de eerste verdieping biedt toegang tot 3 kamers en de badkamer. De overloop is keurig afgewerkt een nette laminaatvloer met vloerverwarming. Deze afwerking is op de rest van de gehele bovenverdieping doorgevoerd.
De bovenverdieping is eveneens voorzien van vloerverwarming en per ruimte te reguleren.

SLAAPKAMER 1.
De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een kastenwand.

SLAAPKAMER 2.
Gelegen aan de voorzijde en thans in gebruik als werkkamer.

SLAAPKAMER 3.
Eveneens gelegen aan de voorzijde van de woning.

Indien gewenst zijn deze 2 slaapkamers aan de voorzijde samen te voegen tot een grote slaapkamer.

BADKAMER.
De ruime, netjes betegelde badkamer is voorzien van een douche, tweede toilet, wastafelmeubel met lades en dubbele wasbak en comfortabele vloerverwarming.
Een handdoekradiator completeert het geheel.

TWEEDE VERDIEPING.
Via een vaste trap is een grote open zolder bereikbaar. Deze verdieping is ook voorzien van vloerverwarming en een laminaatvloer.
Op deze zolder bevinden zich de aansluitingen voor de was apparatuur, de opstelling van de CV-ketel (HR, 2017), het WTW-systeem (Brink, 2007) en bergruimte achter de knieschotten.

BIJZONDERHEDEN:
- Energielabel A.
- Lichte woonkamer met erker.
- Begane grond voorzien van een betonlook vloer.
- Drie slaapkamers en grote open zolder.
- Eerste en tweede verdieping voorzien van laminaatvloeren.
- Volledig voorzien van vloerverwarming.
- Tuin op het zuiden met veel privacy en groene erfafscheiding.
- Afgesloten brandgang door middel van looppoort.
- Gelegen in zeer kindvriendelijke omgeving.
- Centraal gelegen in De Groote Wielen op loopafstand van vele voorzieningen.

Wij nodigen u graag uit om deze interessante woning te komen bezichtigen.

Het inplannen van een afspraak hiervoor graag uitsluitend via de woningwebsites.

VERDERE INFORMATIE.
-Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

-Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

-Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.