Mr. J.H. de Pontplein 110

5041GC Tilburg

€ 335000,-

Appartement (Portiekflat) | VERKOCHT

DIT APPARTEMENT IS VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD.

Aan het Mr. J.H. de Pontplein treft u een ruim, luxueus en comfortabel 3 kamer appartement met een eigen garage, balkon en met een zeer nette afwerking.
Gesitueerd nabij het mooie Wilhelminapark, het Textielmuseum en natuurlijk het De Pont Museum direct aan het plein.
Het stadscentrum is binnen 10 fietsminuten bereikbaar evenals de uitvalswegen naar Breda, Den Bosch en Waalwijk.

Bouwjaar: ca 1998
Oppervlakte: ca 104 m²
Servicekosten: ca.€ 261,18 per maand
Aanvaarding: in onderling overleg

Wij nodigen u uit dit bijzondere appartement te komen bezichtigen.
Graag uw interesse kenbaar maken via FUNDA.

bouwjaar

1998

wonen

104 m2

inhoud

320 m3

slaapkamer(s)

2

Indeling

.

BEGANE GROND
BUITEN
Garage welke exclusief toebehoort tot het appartement. Voldoende parkeergelegenheid op het plein en omgeving.

ENTREE COMPLEX
Het gebouw maakt deel uit van het complex van architectenbureau Rudy Uytenhaak en heeft een moderne uitstraling met een chique grote hal.
In de overdekte entree vind je de brievenbussen met belplateau en videosysteem.
Jouw nieuwe woning bevindt zich op de derde etage en is bereikbaar via de lift en het trappenhuis.

ENTREE COMFORTABEL APPARTEMENT
In de gang naar de woning bevindt zich de meterkast met de glasvezelaansluiting.
Binnenkomst via de hal met toegang tot alle vertrekken. Het gehele appartement is goed geïsoleerd en afgewerkt met een massief houten vloer. Het plafond en de muren zijn voornamelijk afgewerkt met stuc- en spuitwerk.

De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde en is maar liefst 44 m2.
Prettig zijn de vele raampartijen die naast lichtinval een fraai uitzicht bieden over de stad. De schuifpui geeft toegang tot het zonnige balkon met luifel.

KEURIGE KEUKEN MET BAR
Aan de achterzijde van de woonkamer is de open keuken geplaatst. Deze heeft een hoekopstelling en een moderne uitstraling met zwarte fronten en een licht werkblad. Leuk detail is de keukenbar met ruimte voor drie barstoelen. Naast genoeg werk- en bergruimte beschikt de keuken over een 5-pits gaskookplaat en grote koelkast.
Vanuit de keuken is er de toegang tot de provisiekast/bijkeuken. Deze ruimte is verrassend groot en beschikt over de wasmachine-/drogeraansluiting

TWEE ROYALE SLAAPKAMERS
De twee royale slaapkamers zijn aan de voorzijde gesitueerd. Beide hebben een royale maatvoering en zijn voorzien van prettige raampartijen met prachtig uitzicht op het Pontplein.

MODERNE BADKAMER EN TOILET
De badkamer is vervangen en dat valt te zien. De ruimte oogt modern met zwarte vloer- en wandtegels. Zij is ingedeeld met een wastafelmeubel, bergkast, inloopdouche en ligbad, ook is er een radiator en centrale afzuiging.
Het aparte toilet bevindt zich naast de badkamer en is voorzien van dezelfde afwerking.

ZONNIG BALKON
Het zonnig balkon is gelegen op het zuidoosten en heeft een zonnescherm. De vlonderplanken geven ruimte voor een leuk zitje waarin je tot ver in de middag van de zon en het uitzicht over de unieke skyline geniet.

GARAGEBOX
Het appartement beschikt over een eigen garagebox aan de pleinzijde op de begane grond van het gebouw. Deze is van goede afmeting en biedt ruimte voor een auto, fietsen, vuilniscontainers en allerhande zaken. Tevens zijn er parkeermogelijkheden voor en bij het complex.

Dit ruime en lichte appartement is een bezichtiging waard.
Aanvraag van een bezichtiging graag via Funda en/of de andere woningwebsites of per mail.

HUIJSMANS MAKELAARDIJ
Jef Huijsmans

BIJZONDERHEDEN.
De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Huijsmans Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.
Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor eventuele verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

-Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

-Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.