Parkweg 8

5684ZE Best

€ 475000,-

Woonhuis (Eengezinswoning)

Op een rustige locatie, in de nabijheid van scholen, winkels en in een groene omgeving gelegen uitgebouwde, ruime twee-onder-een-kap woning met een woonoppervlakte van ca 150 m2, 5 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond, thans in gebruik als muziekkamer-studio maar ook bruikbaar als kantoor of praktijk aan huis.
Een garage, een eigen oprit en een veel privacy biedende achtertuin met veel groen maken het geheel compleet.
Deze woning is recent voorzien van nieuwe stucwerk wanden en plafonds en in de aanbouw is een ruime, uitgebouwde keuken met een kookeiland aanwezig.

zie ook: www.parkweg8.nl

Wij maken graag een afspraak met u om deze interessante woning te komen bezichtigen; bel of mail hiervoor met Huijsmans Makelaardij.

BIJZONDERHEDEN.
Deze woning is voorzien van zonnepanelen.
Airco unit voor verwarmen en koelen.
Inzet houtkachel aanwezig.
CV combiketel van 2020.
Dubbele beglazing, deels voorzien van rolluiken.
Huidig voorschot gas en elektra: 154 euro per maand.
Energielabel C.

LIGGING.
Het centrum van Best is per fiets snel bereikbaar en op loopafstand van een supermarkt en verdere voorzieningen.
Deze woning is gelegen op 2 minuten van de A2, dus snelle verbinding met de omliggende steden Eindhoven en Tilburg.

bouwjaar

1985

perceel

261 m2

wonen

150 m2

inhoud

590 m3

slaapkamer(s)

5

Indeling

.
BEGANE GROND.

VOORTUIN.
Een oprit voor 2 auto’s. Via een overkapping voor de garage bereikt u de voordeur.

ENTREE.
Hal met toegang tot de toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje en de meterkast met in 2019 aangepaste groepenkast.
Trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer.

WOONKAMER.
De woonkamer is voorzien van strak afgewerkte wanden en plafond en een houten vloer. Er is een inzet-open-haard-kachel aanwezig en een airco unit voor koelen en verwarmen, ideaal in deze tijden met sterk stijgende energieprijzen.
Deur naar de provisiekast onder de trap en een deur naar de slaap-werkkamer.
Doorgang naar de keuken.

KEUKEN.
In de uitbouw is een ruime keuken met kookeiland en verder de nodige inbouwapparatuur en bergruimte in de aanwezige kasten. Losse koelkast. Veel lichtinval door de grote glazen pui met openslaande tuindeuren. Uitzicht op het vele groen in de privacy biedende tuin.

SLAAPKAMER-WERKKAMER.
Vanuit de woonkamer en vanuit de garage is er een mooie ruimte bereikbaar, thans in gebruik als muziekkamer-studio maar ook prima bruikbaar als slaapkamer en eventueel als kantoor of praktijk aan huis.

TUIN.
Natuurlijk aangelegde tuin met veel groen, een vijver en vooral heel belangrijk, veel privacy. Door de gunstige ligging voldoende zontoetreding en door de aanwezige bomen en beplanting ook genoeg schaduw.
De tuin is ook via een aan de zijkant van het perceel gelegen gang die vanuit de garage bereikbaar is.

GARAGE.
De garage is deels voorzien van een tegelvloer. Een aparte loopdeur aan de voorzijde en aan de achterzijde een deur naar de slaapkamer-werkkamer en een aparte doorgang naar de tuin.

1e VERDIEPING.
OVERLOOP.
Via de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Trapopgang naar de 2e verdieping.

SLAAPKAMER 1.
Aan de achterzijde gelegen ruime slaapkamer, voorzien van een laminaatvloer en stucwerk wanden en plafond.

SLAAPKAMER 2.
Aan de achterzijde gelegen slaapkamer vinylvloer, stucwerk wanden en plafond.

SLAAPKAMER 3.
Aan de voorzijde gelegen ruime slaapkamer voorzien van een laminaatvloer en stucwerk wanden en plafond.

BADKAMER.
Aan de voorzijde gelegen badkamer, geheel betegeld en voorzien van een douchecabine, 2e zwevend toilet, ligbad met whirlpool, dubbele wastafel en handdoekradiator. Onderhoudsarm plafond met inbouwspots.

2e VERDIEPING.
SLAAPKAMER 5.
Vaste trap naar de 2e verdieping.Toegang tot de voorzolder met de aansluitingen van de was apparatuur. Deur naar de 5e slaapkamer, voorzien van een dakkapel, vinyl vloer en strak afgewerkte wanden en plafond. Diverse inbouwkasten met in 1 daarvan de opstelling van de CV ketel, HR combi van 2020.

ALGEMEEN.
Bouwjaar ca 1985
Inhoud ca 590 m3.
Woonoppervlakte ca 150 m2, garage en gang ca 24 m2.
Perceel ca 261m2.

Deze ruime, mooi gelegen woning met 5 slaapkamers, ruime garage en veel privacy biedende tuin is een bezichtiging meer dan waard. Wij nodigen u hiervoor graag uit.

Het inplannen een afspraak graag via de FUNDA woningwebsite.

VERDERE INFORMATIE.
Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.