(ver)koop

Uw woning verkopen?

Een hele grote en spannende beslissing in uw leven. Voor ons de taak om dit in goede banen te leiden en u te ontzorgen.
Daar is onze dienstverlening op gebaseerd. Wij verzorgen dit proces van A tot Z….en verder.
Nadat u de woning bij ons in verkoop heeft gegeven verzorgen wij het gehele verkooptraject tot aan de notaris en, desgewenst, daarna.

Natuurlijk wil iedereen de hoogste prijs realiseren in een zo kort mogelijk tijdsbestek. Soms wordt een te hoge waarde voorgespiegeld waardoor uw woning langer te koop staat. Gaande weg het verkooptraject de prijs aanpassen is niet gunstig.Wij adviseren een realistische startprijs.

Vanzelfsprekend is te laag inzetten ook niet goed. Snelle verkoop misschien maar niet voor de optimale opbrengst. 
Starten met een juiste vraagprijs van uw woning is daarom erg belangrijk.
Samen bespreken we de verkoopstrategie waarbij we rekening houden met uw persoonlijke omstandigheden en wensen qua redelijke opbrengstprijs en opleveringstijd.

Een goede presentatie met voldoende foto’s op Funda en alle andere belangrijke woninginternetsites zal zeker zorgen voor bezichtigingen meer potentiële kopers. Daarvoor kunnen we vanzelfsprekend ook putten uit ons zoekersbestand. Daarnaast zetten we social media zoals Facebook in voor een nog groter bereik.

Het kopen van een woning met een aankoopmakelaar

Vooral ook in deze lichtelijk overspannen markt aan te raden. Niet alleen om te voorkomen dat u een te hoge prijs betaalt maar ook omdat de aankoopmakelaar een woning kan beoordelen op de algemene bouwtechnische staat en kwaliteit van de afwerking. In sommige gevallen is een advies om een Bouwtechnische Keuring uit te laten voeren aan de orde zodat u een goed beeld krijgt van te verwachten kosten op korte èn langere termijn.
Nader onderzoek naar juridische haken en ogen, gebreken en verontreinigingen, kunnen u behoeden voor allerhande leed. Een aankoopmakelaar is gewend te onderhandelen en zal door een goed onderbouwd bod aan de makelaar van de verkoper voor u de best mogelijke aankoopprijs weten te bedingen. Aan te raden dus.

Wij kunnen u hierbij goed ten dienste zijn, uiteraard alleen als de woning bij een andere makelaar in verkoop staat.