Berkdijksestraat 97

5025VD Tilburg

€ 179000,-

Woonhuis (Eengezinswoning) | VERKOCHT (onder voorbehoud)

Kiest u voor een woning of voor een appartement? In deze prijsklasse zijn beide opties mogelijk. Deze zeer bijzondere en smaakvolle woning met een moderne afwerking in combinatie met oude elementen en mooie ruimtelijke invullingen is een zeer goed alternatief voor een appartement. Ideaal voor degene die iets aparts zoekt of voor een investeerder of ouders van studerende kinderen die een waardevaste belegging zoeken.

In 2012 geheel gerenoveerd met o.a. een nieuw, geïsoleerd dak met nieuwe pannen en dakramen, nieuwe kozijnen en deuren met dubbel glas, spouwmuurisolatie, nieuwe geïsoleerde betonvloeren met vloerverwarming en moderne gietvloer, nieuwe leidingen voor gas, water en elektra etc. etc..

Qua sfeer is er een smaakvolle combinatie toegepast van nieuw en oud, de foto’s zullen geven meer duidelijkheid wat wij hiermee bedoelen.

bouwjaar

1905

perceel

80 m2

wonen

80 m2

inhoud

240 m3

slaapkamer(s)

1

Indeling

:
Hal.

Woonkamer.
Woonkamer met veel lichtinval, strakke wanden afgewisseld met originele details. Grote deur naar de tuin en toegang tot de keuken. Open trap naar de 1e verdieping.

Keuken.
Hoog plafond met dakraam, dus ook hier veel lichtinval. Kast waarin de CV ketel en de wasapparatuur. Keukenblok voor het raam met alle benodigde apparatuur en voldoende kastruimte.
Deur naar de badkamer en deur naar de tuin.

Badkamer.
Ook hier een hoog plafond met dakraam, veel licht dus. Grote inloopdouche, badkamermeubel en modern toilet. Een fraai geheel.

Tuin.
Onderhoudsarm aangelegd en voldoende zontoetreding. Deur naar de achterom met plaats voor fietsen en containers. Aan de voorzijde afgesloten middels een ijzeren sierpoort.

Een hele leuke woning voor alleenstaande of stelletje dat echt iets aparts zoekt !

Degene die dit aanspreekt nodigen wij graag uit voor een bezichtiging:

Voor het inplannen een afspraak kunt u mij bellen of mailen:
Jef Huijsmans, mobiel: 06 – 221 700 29
E-mail: jef@huijsmansmakelaardij.nl


HUIJSMANS MAKELAARDIJ
Laarstraat 37, 5025 VJ Tilburg

Website: www.huijsmansmakelaardij.nl