Kartuizersstraat 2

5042AX Tilburg

€ 235000,-

Woonhuis (Eengezinswoning) | VERKOCHT (onder voorbehoud)

WEGENS ENORME BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN, STUUR ONS GERUST EEN MAIL OM JE INTERESSE KENBAAR TE MAKEN, WIJ NOTEREN JE GEGEVENS DAN GRAAG OP DE RESERVELIJST

Leuke hoekwoning met 4 slaapkamers en een ruime, sfeervolle tuin.
De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Het dak en de vloer op de begane grond zijn voorzien van isolatie.

Het inplannen van een bezichtiging voor deze interessante woning graag uitsluitend via de woningwebsite.

OMGEVING.
Deze woning is gelegen in Tilburg West, nabij voorzieningen zoals wijkcentrum, tennisbanen en het mooie Wandelbos. Winkelcentrum Westermarkt is op korte afstand en binnen 5 autominuten bereikt u de uitvalswegen naar Eindhoven, Breda en ‘s-Hertogenbosch.

bouwjaar

1961

perceel

180 m2

wonen

99 m2

inhoud

325 m3

slaapkamer(s)

4

Indeling

.
BEGANE GROND.
Entree.
Via een voordeur toegang tot de hal voorzien van een tegelvloer. Toiletruimte en trapopgang naar de 1e verdieping. Toegang tot de toiletruimte, tot de kelderkast met de energiemeters, de woonkamer en tot de keuken.

Toilet.
Woonkamer.
Lichte woonkamer, voorzien van een parketvloer, strak afgewerkte wanden en plafond.
Groot raam met uitzicht op de tuin.

Keuken.
De keuken is voorzien van een tegelvloer, eenvoudig keukenblok met dubbele spoelbak, gaskookplaat en afzuigkap. Deur naar de bijkeuken/serre.

Bijkeuken/serre.
Voorzien van een tegelvloer. Opstelling van de was apparatuur en de vaatwasser.
Veel lichtinval. Deur naar de tuin.

Tuin.
Sfeervolle, ruime tuin met veel groen en voldoende zontoetreding. Stenen berging.
Achterom met aan de straatkant een af te sluiten stalen poort.

1e VERDIEPING.
Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en tot de badkamer. Vaste trap naar de tweede verdieping.

Badkamer.
Nette badkamer, geheel betegeld en voorzien van een douche, wastafelmeubel en 2e toilet.

2e VERDIEPING.
Vaste trap naar de 2e verdieping.
Overloop met opstelling van de CV ketel, Bosch HR combi, 2008. Toegang tot de 4e slaapkamer, voorzien van een dakvenster.

ALGEMEEN.
Bouwjaar ca 1961. Woonoppervlakte ca 99 m2 . Perceel ca 180 m2, Inhoud ca 325 m3.

-Grotendeels dubbele beglazing, deels vernieuwde kozijnen.
-Dak en vloer zijn voorzien van isolatie.
-Badkamer boven met 2e toilet.
-CV ketel, Bosch combi HR, 2008.
-Grote tuin met veel groen en voldoende zontoetreding.
-Stenen berging voorzien van elektra.
-Op de berging en de serre zijn asbesthoudende golfplaten aanwezig.
-De woning is netjes onderhouden en heeft een ruime, sfeervolle groene tuin!
-Verkoper gaat het Energielabel laten maken.

Wij nodigen u graag uit om deze interessante hoekwoning te komen bezichtigen.

Het inplannen van een afspraak hiervoor graag uitsluitend via de woningwebsite.

VERDERE INFORMATIE.
-Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

-Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

- Asbestclausule.
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

- Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopovereenkomst worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

-Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.