Blazoenstraat 68

5021DN Tilburg

€ 350000,-

Woonhuis (Eengezinswoning) | VERKOCHT (onder voorbehoud)

VANWEGE DE ENORME BELANGSTELLING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN VOOR DE.ZE WONING.
U KUNT EEN MAIL STUREN via FUNDA OM OP DE RESERVELIJST GEPLAATST TE WORDEN

Je hebt van die woningen die meteen verrassen als je binnenstapt. Deze uitgebouwde en gemoderniseerde woning heeft nog diverse karakteristieke elementen, is lekker ruim ook, met een woonoppervlakte van ca 121 m2 en een inhoud van ca 415 m3.

De moderne badkamer bevindt zich op de bovenverdieping, voorzien van een ligbad, aparte douche, badkamermeubel en 2e toilet. Verder 3 slaapkamers, moderne keuken en leuke tuin.

U zult tijdens een bezichtiging ervaren dat er in deze woning sprake is van een aansprekende mix van enerzijds modern comfort met o.a. de vernieuwde keuken, badkamer en toilet en originele details zoals kamer-en-suite met mooie glas in lood schuifdeuren, paneeldeuren en origineel tegelwerk in de hal.

Bovendien is deze woning voorzien van kozijnen met driedubbel glas, een geïsoleerde betonlookvloer met vloerverwarming op de gehele benedenverdieping, dakisolatie en een hybride CV ketel van 2020.

We kunnen hier gerust spreken van een zeer bijzondere woning in de huidige woningmarkt, de foto’s spreken voor zich!

We kunnen veel beschrijven, maar beter, kom maar bezichtigen en ervaren!
Wij maken graag een afspraak met u via de Funda of Pararius woningsites.

LIGGING.
Deze woning is gesitueerd op loopafstand van het populaire Piushavengebied met zijn gezellige restaurantjes, het mooie Leijpark en het stadscentrum en weekmarkt op zaterdagen.
Voor de dagelijkse boodschappen zijn er de diverse supermarkten en specialiteitenzaken op het AaBe Fabrieksterrein, ook vlakbij.
Verder is deze woning gelegen in de buurt van openbaar vervoer, diverse basis- en middelbare scholen en natuurgebied Moerenburg.
De uitvalswegen naar Breda , ’s-Hertogenbosch en Eindhoven zijn binnen 5 minuten bereikbaar.

bouwjaar

1941

perceel

114 m2

wonen

121 m2

inhoud

415 m3

slaapkamer(s)

3

Indeling

.
BEGANE GROND.
ENTREE.
Hal voorzien van een moderne betonlookvloer, welke doorloopt over de gehele benedenverdieping. Originele tegellambrisering. Toegang tot de voorkamer, de achterkamer en trapopgang naar de verdieping.

WOONKAMER, voorkamer en achterkamer.
Deze woonkamer, kamer-en-suite met mooie glas in lood schuifdeuren, is voorzien van strak afgewerkte wanden en plafond met lijst.
De voorkamer, met aparte deur vanuit de hal, kan prima als thuiswerkkamer of speelkamer dienen, uitermate sfeervol met de raampartij aan de voorzijde en de praktische kasten aan de zijde van de en-suite-glas-in-lood deuren.
De achterkamer, ook met aparte deur vanuit de hal, heeft veel lichtinval door de aanwezige lichtstraat in de aanbouw staat direct in verbinding met de open keuken.

KEUKEN.
Mooie vernieuwde, moderne eilandkeuken met alle benodigde apparatuur om uzelf en uw gasten te verblijden met een heerlijke maaltijd, extra gezellig door het directe contact met de eettafel. Deur naar de praktische kelderkast met daarin de energiemeters.

WASRUIMTE.
Aparte ruimte met daarin de aansluitingen voor de was apparatuur en extra bergruimte.

TOILET.
Strak afgewerkt en voorzien van een zwevend toilet, fonteintje en raam.

TUIN.
Strak aangelegde tuin met aan de ene kant een groene erfafscheiding en aan de andere kant van hout. Verder moderne plavuizen/tegels, plantenborders en over de volledige achterzijde een overkapping met daarin een berging. Achterom.

1e VERDIEPING.
OVERLOOP.
Via de overloop, voorzien van een laminaatvloer, is er toegang tot 2 slaapkamers, een bergkast en de badkamer. Trapopgang naar de 2e verdieping met daaronder nog een extra kast.

SLAAPKAMER 1.
Aan de achterzijde gelegen en voorzien van een laminaatvloer. Kozijn met triple glas.

SLAAPKAMER 2.
Aan de voorzijde gelegen en voorzien van een laminaatvloer. Kozijn met triple glas.

BADKAMER.
Ruime badkamer voorzien van een ligbad, aparte douche, wastafelmeubel en 2e toilet.
Mooie antraciet natuursteen tegelvloer en grote wandtegels op de wanden. Een handdoekradiator en spots in het plafond completeren deze mooi badkamer.

2e VERDIEPING.
Vaste trap naar de 2e verdieping. Deur naar de 3e slaapkamer.

SLAAPKAMER 3.
Mooie grote, hoge, strak afgewerkte zolderruimte met balken in het zicht. Dakvensters aan de voorzijde en aan de achterzijde kozijnen met triple glas. Geïsoleerde vloer en dakisolatie. Strak afgewerkte plafonds met inbouwspots. Grote vaste kastenwand en deur naar de technische ruime met daarin de zuinige hybride CV ketel van 2020.

ALGEMEEN.
Bouwjaar ca 1941
Inhoud ca 415 m3.
Woonoppervlakte ca 121 m2.
Perceel ca 114 m2.

BIJZONDERHEDEN.
-Geheel gemoderniseerde en uitgebouwde woning.
- Mooie en-suite-deuren met glas in lood.
-Goed geïsoleerd met o.a triple glas, vloer- en dakisolatie.
-Hybride CV ketel van 2020.
- Vloerverwarming op de begane grond-
- Vernieuwde eiland keuken met apparatuur.
-Vernieuwde toilet met fonteintje.
- Luxe badkamer op de 1e verdieping met ligbad, aparte douche en 2e toilet.
- netjes aangelegde, onderhoudsarme tuin.

Kortom, een woning waar u met volle teugen van kunt gaan genieten de komende jaren.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging van deze unieke woning.
Voor het inplannen van een afspraak mag u mij berichten via de Funda of Pararius woningsite.

Jef Huijsmans
HUIJSMANS MAKELAARDIJ


VERDERE INFORMATIE.
Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Wij maken gebruik van een model koopovereenkomst.

In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Aangezien de woning ouder is dan 50 jaar zal in de koopakte de algemene ouderdomsclausule en asbestclausule worden opgenomen.