Jan Tooropstraat 15

5025RD Tilburg

€ 335000,-

Woonhuis (Eengezinswoning) | VERKOCHT

Je hebt van die woningen die aan de voorzijde niet prijs geven wat er achter de gevel zit. Deze uitgebouwde en opgebouwde woning met 4 slaapkamers is er zo een. Met een woonoppervlakte van bijna 130 m2 lekker ruim, een ca 14 meter diepe tuin en een grote stenen, geïsoleerde berging over de volle breedte van het perceel.

In 2016 grondig en gedegen verbouwd en een opbouw geplaatst en daarna nog op energiegebied nog de nodige verbeteringen doorgevoerd, waardoor ook nu het B energielabel.

U zult dus met veel wooncomfort zorgeloos kunnen gaan genieten van deze ruime woning met mooie hoekkeuken, voorzien van alle apparatuur, ruime woonkamer met veel lichtinval en een grote badkamer op de 1e verdieping.

Wij maken graag een afspraak met u om deze bijzondere woning te komen bezichtigen.

BIJZONDERHEDEN:

-Aanbouw en opbouw van 2016

\- Energielabel B !

\- Platte daken vernieuwd in 2017

\- Woonkamer met mooie laminaatvloer op de geïsoleerde betonnen vloer (2016)

\- Diverse nieuwe kozijnen en deuren, dubbele beglazing en zelfs triple beglazing

\- Tuin op het westen met grote stenen berging in spouw uitgevoerd.

\- Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie NEN 2580.

LIGGING.

De ligging van deze woning is prima, om de hoek bij de levendige Korvelseweg met zijn diversiteit aan supermarkten, winkels en restaurantjes en op loopafstand van het Kromhoutpark.

Het stadscentrum, scholen en uitvalswegen zijn binnen 5 tot 10 minuten bereikbaar.

bouwjaar

1931

perceel

172 m2

wonen

130 m2

inhoud

425 m3

slaapkamer(s)

4

Indeling

.

BEGANE GROND.

ENTREE.

Hal met toegang tot de woonkamer.

WOONKAMER en KEUKEN, BG ruimte ca 56 m4.

Deze lichte ruimte is voorzien van strak afgewerkte wanden, plafond met spots en een mooie laminaatvloer. De benedenverdieping is in 2016 een geïsoleerde betonvloer gerealiseerd. Veel lichtinval door de diverse ramen in de zijkant van de aanbouw.

KEUKEN.

De keuken aan de voorzijde heeft een hoekopstelling en is voorzien van alle benodigde apparatuur waaronder een vaatwasser, elektrische kookplaat met afzuigkap, koelkast en combi-oven. Veel bergruimte in de aanwezige kasten.

WOONKAMER.

De ruime woonkamer aan de achterzijde met de zithoek is voorzien van openslaande tuindeuren en 2 ramen aan de zijkant van de woning waardoor er veel lichtinval is. In het middengedeelte van de kamer is het eetgedeelte gesitueerd.

TUSSENHAL.

Vanuit de woonkamer geeft een deur toegang naar een de tussenhal waar de toiletruimte bereikbaar is en de trapopgang naar de 1e verdieping.

TUIN, ca 14,5 x 5,20 m

Na genoeg geheel bestrate, ruime tuin en door de gunstige ligging voldoende zontoetreding. Over de volle breedte van de tuin is er een in spouw uitgevoerde, geïsoleerde berging aanwezig, voorzien van elektra.

Overdekte poort naar de voorzijde van de woning.

1e VERDIEPING.

OVERLOOP.

Via de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Trapopgang naar de 4e slaapkamer op de zolderverdieping. Twee praktische vaste kasten.

SLAAPKAMER 1, ca 11,7 m2.

Aan de achterzijde van de woning gelegen ruime slaapkamer in de in 2016 gerealiseerde opbouw. De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en strak afgewerkte wanden en plafond met inbouwspots. Openslaande deuren met triple glas geven toegang tot het platte dak.

BADKAMER, ca 9,4 m2.

Ruime badkamer, geheel betegeld en voorzien van een ligbad, vrij hangend toilet, wastafelmeubel en aparte douchecabine. Opstelling van de was apparatuur..

SLAAPKAMER 2, ca 9,7 m2.

Aan de voorzijde gelegen slaapkamer voorzien van een laminaatvloer en strak afgewerkte wanden en plafond met inbouwspots.

SLAAPKAMER 3, ca 9,0 m2.

Aan de voorzijde gelegen slaapkamer voorzien van een laminaatvloer en strak afgewerkte wanden en plafond met inbouwspots, thans in gebruik als kantoorruimte

2e VERDIEPING, totaal ca 22,6 m2, slaapkamer ca 17 m2.

SLAAPKAMER 4, ca 17 m2.

Vaste trap naar de 4e slaapkamer met een dakkapel. Mooie slaapkamer voorzien van vloerbedekking.

De zolder is geheel geïsoleerd en voorzien van gipsplaten. De afwerking hiervan dient nog te worden gerealiseerd naar eigen idee en voorkeur.

Toegang tot een ruime berging.

ALGEMEEN.

Bouwjaar ca 1931, in 2016 en later verbouwd en aangepast.

Inhoud ca 425 m3.

Woonoppervlakte ca 129,8 m2.

Perceel ca 172 m2,

Een woning die u pas echt goed kunt beoordelen tijdens een bezichtiging. Wij nodigen u hiervoor graag uit.

Het inplannen een afspraak graag via de woningwebsite.

VERDERE INFORMATIE.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.