Geerten Gossaertdreef 8

5044LH Tilburg

€ 780000,-

Woonhuis (Bungalow) | VERKOCHT (onder voorbehoud)

VRIJSTAANDE BUNGALOW MET 3 SLAAPKAMERS, GELEGEN OP EEN RUIM PERCEEL VAN 1049 M2, FRAAI AANGELEGDE TUIN AAN EEN BOSPARTIJ, GARAGE EN EEN RUIME OPRIT VOOR 3-4 AUTO’S.
Deze woning is goed onderhouden en voorzien een hoogwaardig zonnepanelensysteem en mede daardoor voorzien van een Energielabel A.

FIJN EN RUSTIG WONEN.
De woning is gelegen aan een rustige straat met vrijstaande woningen. Om de hoek en in de directe nabijheid liggen het Wandelbos, de Oude Warande, wandel- en fietspaden en sportvelden. Diverse openbare voorzieningen, winkels, scholen, Tilburg University en het station Tilburg Universiteit liggen op korte afstand.

De uitvalswegen richting Breda, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven zijn gemakkelijk en snel bereikbaar via de Bredaseweg en de Baroniebaan.

Kortom: wonen in een fijne groene woonwijk met alle voorzieningen en de natuur in de directe nabijheid.

Bouwjaar: 1968
Perceel oppervlakte: 1049 m²
Woonoppervlakte: ruim 135 m² Gebouwgebonden buitenruimte, entree, overkapping, carport: ca 44,3 m2

Externe buitenruimte: garage-berging: ca 21m2

Inhoud: circa 505 m³

bouwjaar

1968

perceel

1049 m2

wonen

135 m2

inhoud

505 m3

slaapkamer(s)

3

Indeling


Begane grond
Entree.
Hal met vernieuwde meterkast, garderobe en toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Vanuit de hal zijn de woonkamer, keuken, de 3 slaapkamers en badkamer te bereiken.

Woonkamer.

De woonkamer en eetkamer meten ruim circa 48 m2 m² en door de vele raampartijen is er veel contact met buiten. In de woonkamer is een mooie schouwpartij met daarin een comfortabele inbouw gashaard, M-design Luna.

Een schuifpui geeft toegang tot het overdekte zijterras.

Keuken.

Dichte keuken in U-vormig opstelling, voorzien van de benodigde apparatuur, o.a. spoelbak voor het raam, een gas kookplaat en RVS afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en veel kastruimte.

Slaapkamer 1, ca 11,2 m2.

Aan de voorzijde van de bungalow gelegen en thans in gebruik als werkkamer.

Slaapkamer 2, ca. 12,4 m2.

Eveneens aan de voorzijde gelegen en voorzien van een vaste wastafel.

Badkamer.

Ruime badkamer, toegankelijk vanuit de hal en de grote slaapkamer. Netjes betegeld en voorzien van een inloopdouche, hoek ligbad en badkamermeubel.

Vloerverwarming completeert het geheel.

Slaapkamer 3, ca 21,2 m2.

Aan de zijkant gelegen en voorzien van een groot raam tot aan de grond en een praktische vaste kastenwand. Deur naar de badkamer.

Vanuit de slaapkamer is er toegang een terras met overkapping.

Garage en carport.

Via de ruime inrit is er toegang tot een carport en een garage. Voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

AANGENAME TUIN
De groene achtertuin is ingericht met gazon, grote bomen, borders en struiken en biedt veel privacy. Het terras grenzend aan de achtertuin is een prachtige plek om te genieten van de rust, ruimte en bosachtige omgeving.

ALGEMEEN
-De woning heeft een energielabel A.

-Voorzien van 19 zonnepanelen met het veilige Solar Edge systeem, parallel geschakeld.
-De daken van de bungalow zijn van 2010, van de carport 2021.
-Verwarming en warm water via CV-combiketel, ATAG Q51c, 2013.
-In 2020 zijn de kozijnen, deuren en ramen geschilderd.

-Rainbird sproei installatie in de tuin, tevens een handige, praktische robotmaaier.

-Er is een Logibox pakketbrievenbus aanwezig.

-Intercom belsysteem.

Kortom, een goed onderhouden bungalow gelegen op een mooi en ruim perceel te midden van veel groen. Wij nodigen u graag uit om deze fraaie woning te komen beleven.

Het inplannen van een afspraak graag via de FUNDA woningwebsite.

VERDERE INFORMATIE.
Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.